Nieuws

In Memoriam Ellen de Zeeuw

We leefden er al enige tijd naar toe. Hoe lang zouden haar longen het nog bolwerken? Na een eerdere verslechtering van heer gezondheid, kwam ze een beetje onverwacht weer terug om te bridgen op vrijdagmorgen; met hulpapparatuur om haar longfunctie te ondersteunen. Ze kon samen met Giel weer bridgen; voor hen een heerlijke onderbreking van de dagelijkse sleur in huis. Ellen hield van het spelletje, en kon er met Giel ook lekker over mopperen als zij vond dat hij iets verkeerd deed. Zo ziek, en je toch nog druk maken over een verkeerde bieding of kaartkeuze. Na verdere complicaties moest ze het bridgen in de club opgeven. Een dappere en vriendelijke vrouw, die wij ons als zodanig zullen blijven herinneren. Wij wensen Giel en familie kracht om dit verlies te verwerken.

Cees van Vilsteren, voorzitter Bridgeclub Weerselo

Zoeken naar meerwaarde van samenwerking zonder dat er sprake is van concurrentie. Het thema van de bijeenkomst door vertegenwoordigers van de bridgeclubs gemeente Dinkelland en Tubbergen. Cees van Vilsteren is namens BCW aanwezig geweest. Het doel is samen op te trekken bij het geven van cursussen en er gezamenlijk bekendheid aan te geven.

 

 

 

 

 

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 24 september 2022 is de contributie voor dit seizoen vastgesteld op € 50,=    Velen hebben dit bedrag in oktober overgemaakt op onze rekening. Voor diegene die dit nog vergeten is, graag per omgaande.

 

 

  • Leden die een thuisdrive willen organiseren mogen, na dit aan het secretariaat te hebben gemeld, gebruikmaken van de bridgevoorzieningen. Enkel alléén onder begeleiding van een BCW- wedstrijdleider.